Kapcsolat

an image
Mér-Szoft Kft
Hódmezõvásárhely, Botond u. 10.
Email: merszoft@merszoft.hu

Tel: (70) 539-8342
Fax: (62) 645-252

Üzenõfal

Platform mérleg

Platform mérlegek a legolcsóbb kategóriát képviselik a raktári mérlegek között. Kizárólag kézi rakodásra javallott a használatuk. Egyaránt megtalálhatóak a hiteles és nem hiteles változatok, valamint a festett mérőkerettel rendelkezőek, és a teljesen saválló kivitelűek. Némely típushoz etikett, és blokknyomtató csatlakoztatható, akár vonalkód nyomtatásra is alkalmasak, de a mérési eredmények akár SAP vagy egyéb vállalatirányítási rendszerbe is integrálhatóak.

Bővebben >>>

Raklapmérleg

Raklapmérlegeink, ahogyan a nevéből is látszik raklapos árú mérésére alkalmas, kimondottan az EUR típusú raklapokhoz illeszkednek méretei. Egyaránt megtalálhatóak a hiteles, és nem hiteles, valamint a festett és saválló változatok. Rakodható kézi raklapemelővel vagy targoncával. Kategóriájukban a legjobb ár/érték arányt képviselik. Némely típushoz etikett, és blokknyomtató csatlakoztatható, akár vonalkód nyomtatásra is alkalmasak, de a mérési eredmények akár SAP vagy egyéb vállalatirányítási rendszerbe is integrálhatóak.

Bővebben >>>

Lapmérleg

Amennyiben nagyobb súlyú termékeket kell mérni, és szükséges a gépi árumozgatás, akkor a legjobb vállasztás minden bizonnyal a lapmérleg. Ezek masszív kivitelűek, és rendkívül strapabíróak. Méreteik, és méréshatáraik széles skálán mozognak. Rakodhatóak kézzel, kézi raklapemelővel, és targoncával is. A kiegészítők között megtalálhatóak a rampák, targonca ütközők.  Némely típushoz etikett, és blokknyomtató csatlakoztatható, akár vonalkód nyomtatásra is alkalmasak, de a mérési eredmények akár SAP vagy egyéb vállalatirányítási rendszerbe is integrálhatóak.

Bővebben >>>

Kézi raklapemelő, targonca mérleg

Amennyiben igény a mobilitás, akkor a kézi raklapemelő, és targonca mérlegek a megfelelő vállasztás. Rendkívül nagy előnyük a padló mérlegekkel hogy nem az árút kell a mérleghez vinni, hanem a mérleg megy az árúhoz, így hely és idő spórolható. Megtalálhatóak mind a hiteles, és nem hiteles változatok, valamint a festett és saválló kivitelek is. Némely típushoz blokknyomtató csatlakoztatható, akár vonalkód nyomtatásra is alkalmasak, de a mérési eredmények akár SAP vagy egyéb vállalatirányítási rendszerbe is integrálhatóak, vagy közvetlenül rádiós, vagy WIFI kapcsolattal, vagy egy beépített adattároló segítségével is.

Bővebben >>>

Hírek

 • 2016.06.02

  Elindult új honlapunk. Az általunk forgalmazott termékekről bővebb információkat olvashat.
  Megnézem

 • 2013.09.30

  Új tanúsítványokkal gazdagodott cégünk!
  Megnézem

 • 2013.04.05

  Robbanásbiztos mérlegekkel bővült kínálatunk. Kérje ajánlatunk.
  Megnézem

Ügyfeleinktõl

"A beérkező ajánlatok közül mivel a termék ugyan az volt üzletkötők meggyőző készsége (hozzá értése) és a softvare miatt választottuk a MÉR-SZOFT KFT-t. A kivetelezés során is meg voltam elégedve Krisztiánnal rugalmas, gyors és segítő kész volt."

Ari András
HAJDU IPARIRT

"Jól mentek a dolgok."

Sipos János
Steelflex kft