Kapcsolat

an image
Mér-Szoft Kft
Hódmezõvásárhely, Botond u. 10.
Email: merszoft@merszoft.hu

Tel: (70) 539-8342
Fax: (62) 645-252

Üzenõfal

Platform mérleg

Platform mérlegek a legolcsóbb kategóriát képviselik a raktári mérlegek között. Kizárólag kézi rakodásra javallott a használatuk. Egyaránt megtalálhatóak a hiteles és nem hiteles változatok, valamint a festett mérőkerettel rendelkezőek, és a teljesen saválló kivitelűek. Némely típushoz etikett, és blokknyomtató csatlakoztatható, akár vonalkód nyomtatásra is alkalmasak, de a mérési eredmények akár SAP vagy egyéb vállalatirányítási rendszerbe is integrálhatóak.

Bővebben >>>

Raklapmérleg

Raklapmérlegeink, ahogyan a nevéből is látszik raklapos árú mérésére alkalmas, kimondottan az EUR típusú raklapokhoz illeszkednek méretei. Egyaránt megtalálhatóak a hiteles, és nem hiteles, valamint a festett és saválló változatok. Rakodható kézi raklapemelővel vagy targoncával. Kategóriájukban a legjobb ár/érték arányt képviselik. Némely típushoz etikett, és blokknyomtató csatlakoztatható, akár vonalkód nyomtatásra is alkalmasak, de a mérési eredmények akár SAP vagy egyéb vállalatirányítási rendszerbe is integrálhatóak.

Bővebben >>>

Lapmérleg

Amennyiben nagyobb súlyú termékeket kell mérni, és szükséges a gépi árumozgatás, akkor a legjobb vállasztás minden bizonnyal a lapmérleg. Ezek masszív kivitelűek, és rendkívül strapabíróak. Méreteik, és méréshatáraik széles skálán mozognak. Rakodhatóak kézzel, kézi raklapemelővel, és targoncával is. A kiegészítők között megtalálhatóak a rampák, targonca ütközők.  Némely típushoz etikett, és blokknyomtató csatlakoztatható, akár vonalkód nyomtatásra is alkalmasak, de a mérési eredmények akár SAP vagy egyéb vállalatirányítási rendszerbe is integrálhatóak.

Bővebben >>>

Kézi raklapemelő, targonca mérleg

Amennyiben igény a mobilitás, akkor a kézi raklapemelő, és targonca mérlegek a megfelelő vállasztás. Rendkívül nagy előnyük a padló mérlegekkel hogy nem az árút kell a mérleghez vinni, hanem a mérleg megy az árúhoz, így hely és idő spórolható. Megtalálhatóak mind a hiteles, és nem hiteles változatok, valamint a festett és saválló kivitelek is. Némely típushoz blokknyomtató csatlakoztatható, akár vonalkód nyomtatásra is alkalmasak, de a mérési eredmények akár SAP vagy egyéb vállalatirányítási rendszerbe is integrálhatóak, vagy közvetlenül rádiós, vagy WIFI kapcsolattal, vagy egy beépített adattároló segítségével is.

Bővebben >>>

Hírek

 • 2016.06.02

  Elindult új honlapunk. Az általunk forgalmazott termékekről bővebb információkat olvashat.
  Megnézem

 • 2013.09.30

  Új tanúsítványokkal gazdagodott cégünk!
  Megnézem

 • 2013.04.05

  Robbanásbiztos mérlegekkel bővült kínálatunk. Kérje ajánlatunk.
  Megnézem

Ügyfeleinktõl

"Gyors és problémamentes ügyintézés mind megrendelésnél, mind garanciális kérdéseknél."

Mikle István
FATH Components Kft.

"Csak ajánlani tudom! Megbízható, gyors, pontos! Jó minőségű mérlegek!"

Radics Milán
Knauf Pack Hungary Kft.