Kapcsolat

an image
Mér-Szoft Kft
Hódmezõvásárhely, Botond u. 10.
Email: merszoft@merszoft.hu

Tel: (70) 539-8342
Fax: (62) 645-252

Üzenõfal

MSZEG-H

 • Rampás vagy süllyesztett kivitel
 • 10-18m hosszban
 • 10-60t méréshatárral
 • Hiteles közúti hídmérleg
 • Kiválló minőségű magyar gyártmányú mérleghíd

Közúti hídmérlegünk egyaránt használható sima, vagy hatóságilag hiteles mérésre. Egyszerű tömegmérő elektronikával (DFW sorozat) vagy professzionális tömegmérő elektronikával (3590 sorozat) szállítjuk. Mindkét elektronika kiválló minőségű olasz gyártmány.

A 3590 sorozatú mérlegelektronika komplett megoldást biztosít mérési feladatainak ellátására, hiszen komplett vevői adatbázissal rendelkezik (500db), komplett áru adatbázissal (500db), valamint gépjármű adatbázissal (500db) rendelkezik. Számítógépes szoftver nélkül komplett portai feladatokat lát el, saját billentyűzete segítségével vagy opcionálisan hozzácsatlakoztatott számítógépes billentyűzet segítségével egyszerűen kezelhető. A mérleg kezelő megadja a jármű rendszámát, kiválasztja a vevőt/beszállítót, és a szállított árut, opcionálisan megadja a fuvarlevél számát (ezen kívül egyéb adatokat is megadhat), és rögzíti a mérést, a jármű miután visszaért a fel vagy lerakodásból a kezelő kiválasztja a rendszám alapján a megkezdett mérést, és befejezi a mérlegelést, majd kinyomtatja a személyre szabott (!!!) mérlegjegyet, és mindezt számítógép nélkül! Ezen kívül az elektronika 4 szintű összegzőt vezet minden vevőhöz és áruhoz, azok tartalma bármikor kiolvasható, kinyomtatható!

Kérje ajánlatunkat.

Hírek

 • 2016.06.02

  Elindult új honlapunk. Az általunk forgalmazott termékekről bővebb információkat olvashat.
  Megnézem

 • 2013.09.30

  Új tanúsítványokkal gazdagodott cégünk!
  Megnézem

 • 2013.04.05

  Robbanásbiztos mérlegekkel bővült kínálatunk. Kérje ajánlatunk.
  Megnézem

Ügyfeleinktõl

"Köszönöm a segítségüket, gyorsaságukat, precízségüket. Mindenkinek csak ilyen partnert tudok kívánni! Remélem valamikor még tudunk közösen dolgozni!"

Oláh Gyuláné
B. B. Barkacs Golden Arzenál Kft.

"Csak ajánlani tudom! Megbízható, gyors, pontos! Jó minőségű mérlegek!"

Radics Milán
Knauf Pack Hungary Kft.